Úvodník - zima 2020

10. 12. 2020

Vážení sousedé,

v závěru roku 2020 bych Vám jménem svým i jménem obce Líšnice a úřadu chtěla popřát hlavně zdraví a lepší rok 2021.

Věřím, že příští rok přinese uklidnění, že budeme mít možnost se znovu nadýchnout a vrátit se ke svým běžným životním radostem a k normálnímu fungování nejen nás, ale i celé společnosti.

Letos jsme bohužel neměli možnost se potkat u rozsvícení líšnického vánočního stromu, přesto jsme ale tradici nepřerušili a Líšnice má na návsi svůj ozdobený vánoční strom. Tentokrát je to opravdu přímo „líšnický“ smrk, který pochází z fary. Moc děkujeme farnosti a paní Zdence Pohlreichové, kteří jej obci věnovali. Při zdobení jsme si všimli, že už nás řada krásných ozdob, které před mnoha lety vyrobila skupina líšnických žen, opouští, a proto bychom chtěli poprosit ty z vás, kteří jste kreativní a tvořiví, jestli byste mohli vyrobit nové velké ozdoby v přírodním stylu, které bychom použili na výzdobu vánočního stromu v roce 2021.

Tradiční vánoční trhy jsme letos z důvodu vládních opatření zrušili, ale díky jejich částečnému rozvolnění bych vás ráda pozvala, pokud budete mít chuť a náladu, v rámci posledního dne „Adventního putování Líšnicí“, za jehož organizaci bych chtěla moc poděkovat „Matkám na tahu“, na vánoční svařák k vánočnímu stromu na návsi.

Poslední den adventního putování je naplánován na středu 23.12., na svařák vás zveme zdarma od 15:00 do 18:00.

Těšíme se na vás!

Skip to content